Glazed infill extension in Bishopston, Bristol

Full house refurbishment in Bishopston by DHVA 03
_MG_3099-4
_MG_3108-6
Full house refurbishment in Bishopston by DHVA 02
IMG_8032-31
_MG_3117-5
_MG_3139-14
_MG_3111-12
_MG_3165-22
_MG_0042-25
Raglan Place by DHV Architects
_MG_3129-11
_MG_0031-28
_MG_0024-3
_MG_0052-1
_MG_9984-29

A small Victorian house in Central Bristol has been remodelled and extended by DHV Architects to create a stylish family home for two architects and their 14 year old son. An infill extension links the kitchen and the dining area. Full height glazing allows views from the kitchen and dining room into the stunning contemporary garden. Seaside colours have been used to create a serene back drop for the mostly natural and neutral materials. The first floor has been remodelled to create a third bedroom.